Nadační fond Kalich má nové webové stránky

Nové webové stránky www.nadacnifondkalich.cz spouští na počátku roku 2022 Nadační fond Kalich zaměřený na podporu místních tradic, charitativních, kulturních, sportovních či jiných projektů pořádaných na Litoměřicku, Roudnicku a Slánsku.

Naleznete zde kromě jiného i informace o tom, jaké projekty NF Kalich podporuje, jak o finanční či jinou podporu požádat, co je třeba doložit.

 Nechybějí ani soubory fotografií dokumentující rozsáhlou činnost Kalichu založeného v roce 2006 předsedou jeho správní rady a současným europoslancem Alexandrem Vondrou. Pomocí nich si tak lze připomenout vzpomínky na odhalení odlitku bronzové sochy Karla Hynka Máchy na Mostné hoře v Litoměřicích, odhalení bronzové busty Václava Havla za účasti jeho manželky Dagmar, návštěvu bývalé ministryně zahraničních věcí Madelaine Albrightové, která přijala pozvání předsedy správní rady NF Kalich Alexandra Vondry a setkala se s řadou litoměřických a slánských osobností. Fotografie v mnoha z nás probudí vzpomínky na již deset benefičních koncertů pořádaných ve prospěch Hospice sv. Štěpána, ale i vánoční nadílky pro děti z Klokánku. A to zdaleka není vše.

 „Prostřednictvím webu můžete zaslat i dotazy, které vás zajímají. Pochopitelně rádi v případě nejasností poradíme, jak žádat o podporu, případně které projekty mají šanci být Kalichem podpořeny,“ vyzývá veřejnost předseda správní rady Alexandr Vondra.