11.09.2013 bratři Ebenovi

Po loňském úspěšném koncertu skupiny Hradišťan, který přinesl více než 100 tisíc korun pro hospic svatého Štěpána, se uskutečnil další charitativní koncert.

Tentokráte zde 11. září 2013 od 18 hodin vystoupili Bratři Ebenové. Veškerý výtěžek ze vstupného opět obdržel hospic.

„Úroveň společnosti se pozná podle toho, jak je schopna postarat se o lidi, kteří to již sami nedokáží – lidi staré, zdravotně handicapované a  lidi nacházející se na konci své životní pouti, o jejichž odchod ze života se opravdu důstojně stará litoměřický hospic. Zaslouží si proto podporu nás všech,“ uvedl Alexandr Vondra, který koncert prostřednictvím svého Nadačního fondu Kalich pořádá.

„Benefiční koncert pořádaný již podruhé Nadačním fondem Kalich je pro nás obrovským povzbuzením, že na naší práci někomu záleží. Těším se na krásnou atmosféru lidskosti. Těším se na to, že vezmeme na koncert naše klienty, kterým to zdravotní stav dovolí. Těším se na milá setkání. Již nyní jsem vděčná všem, kteří koupí vstupenky pomohou uskutečňovat naše poslání – žít až do konce naplno,“ neskrývá potěšení z plánované akce ředitelka hospice Monika Marková.